Veckans deal: upp till -25% på Eleven.se

Välj rätt parfym till daten - allt du bör tänka på

Linda
Skrivet av: Linda
Uppdaterad juli 2024
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Att gå på date är både spännande, pirrigt, läskigt och nervöst på samma gång, speciellt om det gäller den första dejten med en person som du tidigare inte träffat. Det är ett möte som många gånger innebär en hel del stämning, sensuella blickar och varma känslor. Att gå på date är helt enkelt något som många tycker är speciellt!

För speciella tillfällen är det lite extra roligt att klä upp sig, göra sig fin och ta på sig de där kläderna som man bara väntat på att få använda. Till det kan rätt accessoarer och rätt skor vara fantastiska komplement som gör att hela din look blir komplett, åtminstone nästan. För faktum är att även parfym är ett sådant komplement som sätter den där sista pricken över i:et. 

Genom att addera en mystisk, kvinnlig och sensuell parfym inför din date night kan du inte bara få en powerboost som stärker ditt självförtroende. Utan med tanke på den betydelse olika dofter har för våra sinnen kan denna touch även ha en positiv påverkan på din omgivning, inte minst din date i fråga. Tänk att något så litet som en parfym kan göra så mycket!

Däremot är det viktigt att du anpassar valet av parfym efter det som du själv trivs i för att daten ska bli sådär lyckad som du önskar. Doften ska få dig att känna dig extra snygg, sexig, självsäker och powerful! Vi har samlat de bästa parfymerna inför en date night – se det som inspiration för att hitta en favorit som kan passa dig!

Den aptitretande: 3 L'Imperatrice (Dolce&Gabbana)

Dolce&Gabbana: 3 L'Imperatrice Finns att köpa på: Parfym.se Lyko Eleven Nordicfeel

Den här doften är det perfekta alternativet då du inför daten vill pigga upp dig lite extra. Här kombineras en perfekt balans av exotiska frukter, friska blommor och en mystisk bas. Doften är både aptitretande, intressant och lockande – förvänta dig att din omgivning kommer vända sig efter dig!

Den oförutsägbara: Daisy Eau so Fresh (Marc Jacobs)

Marc Jacobs: Daisy Eau So Fresh Finns att köpa på: Parfym.se Lyko Eleven Nordicfeel

Daisy Eau So Fresh är Marc Jacobs klassiska version av en livfull, glädjande och ungdomliga doft. Oavsett om du ska gå på en första dejt eller om du ska tillbringa kvällen med din kärlek kommer denna att charma på riktigt. Dess oförutsägbara, spritsiga noter kombinerat med en enkel och fräsch aura omfamnar och lyser upp! 

Den romantiska: Mon Paris (YSL)

YSL: Mon Paris Finns att köpa på: Parfym.se Lyko Eleven Nordicfeel

Med inspiration från Paris, kärlekens egen stad, är YSL Mon Paris den där feminina, romantiska parfymen som alla borde ha i sin garderob. Toner av röda bär, päron, blommor och krämig mysk skapar en doft med en sensuell helhet som minst sagt väcker lusten till liv. Djärv men elegant på samma gång!

Den kvinnliga: La vie est Belle (Lancôme)

Lancôme: La vie est Belle Finns att köpa på: Parfym.se Lyko Eleven Nordicfeel

En ikonisk, modern kvinnlig doft från Lancôme. La vie est Belle gör sig perfekt inför en date night där du vill addera lite extra krydda till din kvinnliga aura. Söta gourmanddofter kombinerat med färgstark iris och värmande patchouli väcker sinnena och lusten till liv! 

Den självsäkra: Bright Crystal (Versace)

Versace: Bright Crystal Finns att köpa på: Parfym.se Lyko Eleven Nordicfeel

Versaces Bright Crystal är en doft där fräscha blommor och frisk frukt lockar fram din inre självsäkerhet lite extra. Doften får dig att stråla, boostar ditt självförtroende och får dig att känna dig stark. Samtidigt bidrar den mjuka basen med en glamourös och sensuell känsla på samma gång. 

Den uppiggande: Stella (Stella McCartney)

Stella McCartney: Stella Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Stella från Stella McCartney är en riktig klassiker när det kommer till fräscha, friska och uppiggande dofter. Denna lätta och mjuka men samtidigt spritsiga och sportiga parfym innehåller en perfekt balans av feminin ros, kraftfull mandarin och charmig amber. Den har en unik touch som känns extra glad och trivsam!

Den stämningsfulla: Good Girl (Carolina Herrera)

Carolina Herrera: Good Girl Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

För dig som gillar sensuella dofter för den moderna kvinnan kommer Good Girl från Carolina Herrera passa som handen i handsken. Dess sofistikerade men samtidigt kraftfulla och självsäkra noter skapar en härligt stämningsfull aura. Den känns elegant och spännande, och den kommer minst sagt locka till sig flertalet blickar!

Den förtrollande: the one (Dolce & Gabbana)

Dolce&Gabbana: the one Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Precis som parfymens namn är detta en parfym som för många upplevs som ”The one”. Dess orientaliska, moderna doft har en tydlig och kraftfull personlighet som väcker flera sinnen till liv. Spritsig citrus kombinerat med saftiga frukter och en söt bas skapar den där sensuella touchen som vi alla vill ha – förtrollande härlig!

Den karismatiska: Si (Armani)

Armani: Si Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Är du på jakt efter en parfym som framstår som intensiv och karismatisk till en början, men som sen tonar ner och omvandlas till en chic, mjuk och sofistikerad doft är Armani Si parfymen för dig! Den är riktigt kraftfull men samtidigt otroligt elegant och kvinnlig. Du, och din date, kommer att älska dig själv!

Den exklusiva: Black Orchid (Tom Ford)

Tom Ford: Black Orchid Finns att köpa på: Parfym.se Eleven Lyko

Black Orchid är Tom Fords tolkning av den mest exklusiva och fängslande av dofter. De djupa, varma noterna kombinerat med en kryddig och mörkblommig touch utgör en tidlös kompott som minst sagt gör sitt statement. Med denna kommer du förföra med din ikoniska, glamourösa stil toppat med ett inslag av sensualitet.