Veckans deal: upp till -25% på Eleven.se

Utgång? Vi listar de bästa dofterna för festkvällen!

Linda
Skrivet av: Linda
Uppdaterad juni 2024
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Fest kan förknippas med väldigt många olika saker – god dryck, trevligt umgänge, medryckande musik och avslappnad stämning, för att inte nämna festliga kläder, snygga skor och skinande accessoarer. Många väljer även att komplettera festutstyrseln med en speciell parfym för att höja stämningen inför kvällen.

För faktum är att den där festparfymen verkligen kan agera pricken över i:et. Och det inte bara för din klädsel, utan för hela din aura. Den kan bli som en förlängning av din personlighet om den används på rätt sätt och vid rätt tillfällen. 

Men hur vet man då vilken parfym som passar bäst för just din specifika festkväll, och vad är en optimal festparfym? Olika parfymer passar olika bra för olika personer, tillfällen, situationer och platser (missa inte vår guide där vi går igenom vad man ska tänka på), något som även gäller parfymer för fest.

Här har vi samlat våra favoriter bland de dofter vi använder då vi vill känna oss lite extra uppklädda.

Viva la Juicy (Juicy Couture)

Juicy Couture: Viva la Juicy Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Viva La Juicy är den där perfekta parfymen då du vill addera en lekfull, flirtig och extra kvinnlig touch till din aura. De vaniljinfluerande basnoterna kombinerat med blommiga hjärtnoter och fruktiga toppnoter skapar en fulländad kompott. Använd under de festkvällar då du vill känna dig lite extra busig och söt!

Classique (Jean Paul Gaultier)

Jean Paul Gaultier: Classique Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Fånga kvällen på riktigt genom att använda Classique från Jean Paul Gaultier. Den här djärva men samtidigt glädjespridande doften kommer sannerligen väcka sinnena till liv, inte minst hos dem i din omgivning. Den sensuella, utmanande rosa rosen utlovar njutning!

Alien (Thierry Mugler)

Thierry Mugler: Alien Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

För dig som föredrar de där lite extra uppfriskande och sprudlande festdofterna kommer Alien från Thierry Mugler passa perfekt. Den bidrar med glädje och energi samtidigt som den lyser upp din aura än mer än vanligt. Med en kombination av frisk citrus, milda blommor och intensivt trä kommer du stråla under hela kvällen. 


Flowerbomb (Viktor&Rolf)

Viktor&Rolf: Flowerbomb Finns att köpa på: Parfym.se Nordicfeel Eleven Lyko

Är du på jakt efter en parfym som doftar likt en härlig blombukett? Parfymen Flowerbomb från Viktor&Rolf bjuder på just det – den greppar tag om din omgivning och omfamnar den med sina ljuvligt förföriska toner. Kombinationen av fruktighet, blommor och trä är svår att motstå.

Decadence (Marc Jacobs)

Marc Jacobs: Decadence Finns att köpa på: Eleven Parfym.se Nordicfeel Lyko

Marc Jacobs parfym Decadence bjuder på en mycket sensuell och förförisk doft som får dig att känna dig lite extra lyxig. Dess saftiga topp, krämiga hjärta och varma bas agerar som den perfekta förlängningen av din festliga personlighet kvällen till ära. 

Gucci Rush (Gucci)

Gucci: Gucci Rush Finns att köpa på: Nordicfeel Eleven Lyko Parfym.se

Är du på jakt efter en parfym som väcker din egen lust till liv? Gucci Rush bjuder på en perfekt balans av intensiva, lockande och spännande noter, med en exotisk touch. Samtidigt är den mycket sofistikerad och blygsam vid de tillfällen du vill spela lite svår. 

Black Opium (YSL)

YSL: Black Opium Finns att köpa på: Nordicfeel Eleven Åhléns Lyko Parfym.se

En stor favorit bland kvinnor över hela världen. Black Opium från YSL är en otroligt feminin doft som minst sagt tar fram dina absolut sexigaste och mest fängslande sidor. Blandningen av kaffe, söt vanilj och vita blommor utger en modern, ung aura som verkar beroendeframkallande för hela din omgivning. 

Killer Queen (Katy Perry)

Katy Perry: Killer Queen Finns att köpa på: Nordicfeel Eleven Lyko Parfym.se

För de kvällar då du vill locka fram din inre killer queen ska du vända dig till Katy Perrys parfym med samma namn. Killer Queen är en kaxig och rebellisk parfym med en mycket lekfull och sensuell, feminin doft. Vi gillar de fruktiga och blommiga toppnoterna som skapar ett sofistikerat yttre, medan den mörkare basen sätter den riktiga prägeln. 

Crystal Noir (Versace)

Versace: Crystal Noir Finns att köpa på: Nordicfeel Eleven Åhléns Lyko Parfym.se

Crystal Noir är det perfekta komplementet för den självsäkra, förföriska Versacekvinnan. Dess magiska doft med mystiska noter av sandelträ och mysk, kombinerat med mjuka blommor och häftiga kryddor förtrollar din omgivning. Den är sensuell och feminin, med en delikat och elegant touch. Flaskan är dessutom otroligt snygg.

Prada Amber (Prada)

Prada: Prada Amber Finns att köpa på: Parfym.se Lyko

Prada Amber är en exklusiv doft som passar alla kvinnor. Den inleder med toppnoter av bergamott, exotiska frukter och mimosa för att sedan övergå i hjärtnoter av ros och patchouli. Doften avslutas med bland annat vanilj, sandelträ och tonkabönor. En träig orientalisk parfym som vi tycker passar både dag- som kvällstid.